BFCE Outreach Visit at Al Azhar University, May 2023

 In Uncategorized

President of Al Azhar University Dr. Salama Dawood met with Fulbright Egypt Executive Director, Dr. Maggie Nassif and Assistant Programs Manager, Mr. Asser Hany. He was joined by VP for Graduate Studies and Research, Dr. Mahmoud Sedeek and VP for Women’s College, Dr. Mohamed Fekry Khater. The discussion focused on ways to strengthen the partnership the Commission has with Al Azhar through the Fulbright Islamic Studies Grant and hosting a proposal writing workshop and information session on how to write a winning application for a Fulbright Program.
The meeting was attended by Dr. Yasser Helmy, Head of International Office; Dr. Abdeldayem Nosseir, Advisor for Education and Culture, Dr. Mohamed Abdel Khalek, Secretary General of the University, Dr. Ahmed Shafaie, University International Office. The meeting was coordinated by Dr. Asmaa El Zeiny, External Relations and International Cooperation Officer at the International Students Education Development Center.

استقبل فضيلة رئيس جامعه الازهر أ.د. سلامة داود د. ماجي نصيف، المدير التنفيذي لهيئة فولبرايت مصر و أ. آسر هاني، مساعد مدير البرامج بهيئة الفولبرايت لبحث أوجه تعزيز التعاون مع جامعة الأزهر والتي تجمعها شراكة مع الهيئة عن طريق برنامج فولبرايت للدراسات الإسلامية. وتناول الحديث مع فضيلة رئيس الجامعة وبصحبته السيد نائب رئيس الجامعة للدراسات العليا والبحوث أ.د. محمود صديق والسيد نائب رئيس الجامعة لفرع البنات أ.د. محمد فكري خضر استضافة جامعة الازهر ورشة عمل حول كيفية التقديم لمنح برنامج فولبرايت وكيفية كتابه مشاريع الأبحاث.
وحضر اللقاء أ.د. ياسر حلمي، مدير مكتب التميز الدولي بجامعة الأزهر، و أ.د. محمد عبد الخالق، أمين عام الجامعة، وأ. د. الاستاذ الدكتور عبد الدايم نصير، مستشار فضيلة الإمام لشؤون التعليم والثقافة، و د. أحمد الشافعي، عضو مكتب التميز الدولي بالجامعة وقام بتنظيم اللقاء د. أسماء الزيني، مسؤول العلاقات الخارجية والتعاون الدولي بمركز تطوير تعليم الطلاب الوافدين والأجانب.

Recent Posts
Contact Us

Get in touch with us, and we will get back to you as soon as possible.

X
X