Fulbright Commission announces its Disabilities Studies and Services Grants

 In Uncategorized
Fulbright Commission announces its Disabilities Studies and Services grants for professionals and academics at the Master’s, PhD and post doctoral research levels in partnership with the National Council for Persons with Disabilities and the Supreme Council of Universities. The event was attended by representatives from 26 universities, the Minister’s Advisor on Disability Affairs Fulbright alumna Dr. Sherine Yehia, USAID, US embassy in Cairo, AMIDEAST, HELM, and Fagr Eltanweer NGO. Dr. Iman Karim, Head of the National Council for Persons with Disabilities expressed her support for the Fulbright Inclusion and Access Initiative and highlighted the importance of available opportunities to support the human capital managing this file. Participants were welcomed by Fulbright Commission Board members: Dr. Mustafa Rifat Secretary General of the Supreme Council of Universities, Minister Counselor for Public Diplomacy at the U.S. Embassy in Cairo Mr. Ruben Harutunian and Dr. Maggie Nassif Executive Director of the Fulbright Commission accompanied by the Fulbright Egypt team. For more information on opportunities through the Fulbright Inclusion and Access Initiative, please visit: https://fulbright-egypt.org/…/fulbright-egypts…/…
هيئة فولبرايت تطلق منح لدراسات وخدمات الإعاقه للمهنيين والأكاديميين على مستوى الماجستير والدكتوراه وأبحاث مابعد الدكتوراه بالشراكة مع المجلس القومي للاشخاص ذوي الاعاقه و المجلس الاعلي للجامعات في حفل يحضره ممثلي 26 جامعه مصريه ود. شيرين يحي مستشار السيد الوزير لشئون الاعاقه وهي خريجه هيئه فولبرايت وممثلي الوكاله الامريكيه الدوليه للمعونة والسفارة الامريكية وهيئة أمديست وجمعيات المجتمع المدني حلم وفجر التنوير. وأعربت د. إيمان كريم رئيس المجلس القومي للأشخاص ذوي الاعاقه عن دعمها لمبادرة فولبرايت للدعم والاتاحة وعن أهمية الفرص المتاحة في دعم الموارد البشرية القائمة على الملف. و قام بالترحيب بالحضور أعضاء مجلس إدارة هيئة فولبرايت د. مصطفى رفعت الأمين العام للمجلس الاعلى للجامعات والوزير المفوض للدبلوماسية العامه بالسفارة الأمريكية أ. روبن هارتونيان و د. ماجي نصيف المدير التنفيذي لهيئه فولبرايت و فريق الهيئه. للمزيد من العلومات لمنح فولبرايت للدمج والاتاحه، اضغط الرابط: https://fulbright-egypt.org/…/fulbright-egypts…/…
Recent Posts
Contact Us

Get in touch with us, and we will get back to you as soon as possible.

X
X